Екс-тренер "Динамо" і нападник "Шахтаря" засвітилися у гучному скандалі в Росії

Екс-тренер "Динамо" Рауль Ріанчо і колишній бразильський нападник "Шахтаря" Луїс Адріано стали одними з фігурантів скандалу довкола капітана московського "Спартака" Дениса Глушакова

Телеграм-канал Mash оприлюднив у twitter змову Дениса Глушакова проти головного тренера "Спартака" Массімо Каррери, в якій і фігурували Ріанчо з Адріано.

Глушаков відправив комусь аудіозапис-повідомлення в месенджері, попросивши того стерти його після прослуховування, що, очевидно, зроблене не було. Імовірно, розмова відбулася після поразки від грецького ПАОКа за сумою двох зустрічей в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. На аудіо Глушаков розповідає про ситуацію в команді, використовуючи в своїй промові брудну лайку.

Серед іншого, Глушаков заявив, що екс-нападник "Шахтаря" Луїс Адріано на дві голови слабший за Зе Луїша і потрапляв до складу "Спартака", бо був улюбленцем Каррери. А колишній тренер "Динамо" Рауль Ріанчо приходив у московський клуб, коли вже було зрозуміло, що італійського фахівця невдовзі звільнять.