"Гривня Всемогутня": в Києві встановили пам'ятник нацвалюті

У Києві на території Київського національного економічного університету встановили пам'ятник українській монеті номіналом 1 гривня під назвою "Гривня Всемогутня"

Про це повідомив координатор проекту Андрій Павловський у Facebook.

"Проект Гривня Всемогутня обійшовся нам у 300 тис. гривень. Меценатами виступили підприємці, студенти, працівники з різних сфер нашого життя і навіть пенсіонери. Нам знадобилося більше року, щоб втілити цей проект в життя. Це було не просто, але ми вірили і продовжуємо вірити, що і енергія і ті побажання, які вкладали люди в цю монету своїми засобами буде працювати тільки на благо нашої країни", - написав Павловський.

За його словами ця монета символізує символ міцної української економіки, розквіту соціального і економічного добробуту країни.

"І хочеться всім нам побажати процвітання України, щоб наші громадяни могли у себе в країні реалізувати свої мрії. Ми глибоку історію і ми прекрасне майбутнє. Нехай ця монета стане символом змін і достатку наших громадян. Хочеться побажати української гривні міцності і сили", - підсумував журналіст.