В США фермер відрізав собі кишеньковим ножем ногу, яка застрягла в конвеєрі

63-річний фермер з американського штату Небраска Кертіс Касеріо відрізав собі кишеньковим ножем ногу, яка застрягла в конвеєрі

Про це повідомляє телеканал CNN.

Наприкінці квітня Касеріо працював на своїй фермі і випадково наступив в дірку над конвеєром зернозбирального комбайна. За його словами, коли його ногу стало затягувати, часу на роздуми не залишалося. "Я дістав ніж і просто став різати", - додав він. На фото з лікарні видно, що ліва нога у нього ампутована трохи нижче коліна.

Після самостійної ампутації Касеріо на ліктях доповз до будинку. Мобільного телефону при собі у нього не виявилося і зателефонувати з ферми він не міг.

Він боявся втратити свідомість і померти від втрати крові. Уже з дому Касеріо подзвонив і попросив про допомогу. Його на вертольоті доставили в лікарню, а потім перевели в реабілітаційний центр для курсу фізіотерапії.

Коли Касеріо повернувся додому, то дуже здивувався, що зумів проповзти таку велику відстань. Він сподівається якомога швидше повернутися до нормального життя і роботи на фермі. Коли його нога загоїться, на нього чекає протезування.