Аліна Харченко представила свій бренд одягу

Дружина провідного дизайнера країни Андре Тана – Аліна Харечко представила власний бренд - Home Wings

Це оригінальні піжами для сну та прогулянок містом, а також домашні костюми, пледи і аксесуари для дому. Над колекцією засновниця бренду працювала пів року. Це не тільки красиво, вишукано та витончено, але й весело. “Я бачу, як дівчата посміхаються, коли дивляться на ці піжами.  Ми – передовсім, про сприйняття себе, про любов до  себе.  Що  кожна дівчина, жінка є цінністю, незалежно від того, які у неї  параметри, що вона вміє у житті, заміжня чи вільна, є в неї діти, чи нема. Ти – Космос, дівчинко, у будь-якому випадку”, -  розкриває філософію своєї колекції Аліна. 

На створення атмосферного магазину Аліну надихнула книга Міка Вікінга “Маленька книга Хюґе”.  Через чотири місяці ідея вже була втілена у життя. Тут неймовірні фотозони: гойдалка, яка звисає зі стелі, зручні крісла, диванчики та навіть ліжко. А для творчих людей в окремій кімнаті є , навіть,мольберти та яскраві.

 Засновниця бренду Аліна зізнається, на цьому не збирається зупинятися. В майбутньому розширюватиме колекцію та простір магазину.