Google об’єднала кілька тревел-додатків в "Поїздки". Вже є кілька маршрутів Україною

Компанія Google об’єднала свої тревел-проекти в один додаток - Google Поїздки. У ньому зібрані аіварейси, готелі, маршрути

Про це повідомляє ain.ua.

Google перенесла у “Поїздки” свої додатки Google Trips, сервіс пошуку квитків і готелів, рекомендації для мандрівників. Тепер вся інформація - в одному сервісі.

Маршрути, які пропонують у додатку, зібрані за локаціями і таргетуються залежно від місця та зацікавлень користувача.

Наприклад, українським користувачам видно плани подорожей в Дніпро, Одесу, Львів та інші міста.

Нижче представлені маршрути подорожей, які вже відбулися, й Google зумів “стягнути” інформацію про них з вашої пошти чи мап.

При виборі місця у розділі “Популярні місця”, Google показує коротку довідку про місто, список цікавих місць, рекомендовані маршрути на день/тиждень, а також вартість готелів і завантаженість локації.

Крім того, є секція з призначеним для користувача контентом: туди потрапляють найпопулярніші відео про подорожі в місто.

Також у сервісі наявні інші рекомендації. Наприклад, додаток вибирає кілька міст для тривалої подорожі (наприклад, “Київ, Львів та Одеса - 7 днів”).

У вкладці збоку можна вибрати квитки на літак і забронювати готелі.

Вибравши подорож через сайт “Поїздки”, можна стежити за прогресом у мобільному додатку Google Trips. Також в Google обіцяють, що незабаром інтегрують нові функції і в Google Maps.