На Донбасі загинув боєць ООС, ще одного - поранено

У четвер, 16 травня, станом на 18:00 російські найманці на Донбасі 6 разів обстріляли українські позиції, у тому числі із заборонених Мінськими домовленостями 120-мм і 82-мм мінометів

Про це повідомляє прес-служба штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" окупанти обстріляли позиції Об'єднаних сил зі 120-мм і 82-мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Водяного, з 82-мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу Новотроїцького, з озброєння БМП і автоматичних станкових гранатометів - неподалік Кам'янки, зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - біля Богданівки, з автоматичних станкових гранатометів - під Павлополем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" загарбники з озброєння БМП і автоматичних станкових гранатометів обстріляли українські укріплення у районі Новозванівки.

Унаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець загинув, ще один - зазнав поранення. Об'єднані сили відповіли на провокації бойовиків вогнем.