У суді розглянуть позов щодо вертолітного майданчика Януковича

Окружний адмінсуд міста Києва просять зобов’язати АРМА вжити заходів для проведення оцінки конгресно-виставкового центру "Парковий" та прийняти рішення про його передачу для реалізації

Про це повідомляє прес-служба Окружного адмінсуду Києва.    

Надійшов позов до Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних злочинів (АРМА), йдеться у повідомленні.

Зазначається, що позов стосується передачі для реалізації конгресно-виставкового центру "Парковий", відомий як "вертолітний майданчик" екс-президента Януковича, третя особа у позові -ТОВ "Амадеус Ко".

Наголошується, що позивач просить суд зобов’язати АРМА вжити заходів для проведення оцінки конгресно-виставкового центру "Парковий" та прийняти рішення про його передачу для реалізації.

За даними прес-служби, позивач просить суд зобов’язати Міжвідомчу комісію з питань реалізації активів невідкладно розглянути питання погодження рішення АРМА про передачу для реалізації вказаного активу.

Зазначається, що позов до суду подано 14 травня 2019 року, озивач у справі: ГО "Стоп корупції".

Призначено склад суду в особі Аріни Літвінової. Наразі судом досліджуються матеріали позову та вирішується питання про відкриття провадження, йдеться у повідомленні.