В США п'яна 12-річна дівчинка викрала авто і намагалася втекти від поліцейських

В американському місті Аламогордо, штат Нью-Мексико, школярку заарештували за водіння в нетверезому вигляді і спробу втекти на машині від поліцейських

Про це повідомляє KRQE.

Дванадцятирічна американка разом з трьома подругами викрала машину у свого дідуся і поїхала кататися по місту. Коли поліцейські спробували затримати її, вона вирішила втекти від них. Погоня тривала до моменту, коли дівчинка врізалася в знак обмеження швидкості.

За словами місцевих поліцейських, вони не очікували побачити дітей, що виходять з машини. У салоні автомобіля знайшли горілку і кілька інших алкогольних напоїв.

Всіх чотирьох дівчат звинуватили у вживанні алкоголю в неповнолітньому віці, а викрадачці призначили додаткові штрафи за водіння в нетверезому вигляді і спробу втекти від поліції. Також, співробітники, які затримали підлітків, хочуть з'ясувати, де вони дістали алкоголь.

Батько американки, яка перебувала за кермом, заявив, що в їхньому будинку ніхто не п'є і що він буде не проти, якщо поліцейським знадобиться залишити його доньку у відділку..