Стало відомо, хто влаштував смертельний вибух у відділенні банку в Старобільську

Гранату в одному з відділень банку міста Старобільськ, що на Луганщині, підірвав колишній боєць батальйону "Айдар", котрий намагався отримати кошти за підробленим паспортом. Також вже отримано свідчення про його причетність до крадіжок зброї та боєприпасів

Про це на своій сторінці у Facebook повідомив заступник голови Національної полції В'ячеслав Аброськін.

"Невідомий чоловік у відділенні ПриватБанку у Старобільську надав працівникам банку паспорт з наявними признаками підроблення, але коли працівники банку викликали поліцію, він підірвав гранату. Від тяжких поранень чоловік загинув на місці, також отримали нетяжкі поранення й травми поліцейський, три працівника банку та три відвідувача.

В ході проведених заходів особа загиблого встановлена - це мешканец Луганщини, 1966 р.н. У 2014-2015 рр він брав участь в АТО у складі батальону "Айдар", раніше затримувався за підозрою у викраденні людини", - зазначив Аброськін.

Окрім того, у помешканні зловмисника поліцейські вилучили зброю та гранати, а у його близького знайомого знайшли цілий склад зброї. Йдеться про ручні гранатомети, автомати, пістолети, набої й міни.