США будуть продовжувати підтримувати народ України у захисті незалежності і у прагненні до свободи, - міністр енергетики

Сполучені Штати будуть продовжувати підтримувати народ України у захисті незалежності, у прагненні до свободи

Про це заявив голова американської делегації на інаугурації Володимира Зеленського, міністр енергетики США Рік Перрі, у стінах українського парламенту, повідомляє Еспресо.TV.

"Взагалі-то, вже казалося, що якби у нас було кілька днів запасу на приготування до інаугурації, мабуть наша делегація була б вп'ятеро більшою", - сказав міністр. "Тому що народ Сполучених Штатів стоїть разом з народом України. Промова президента Зеленського була вражаючою і дуже потужною у тому, яка візія для майбутнього України там представлена. І суть в тому, що вибори були для народу України. а не для нього. І США будуть продовжувати підтримувати народ України у захисті незалежності, у прагненні до свободи. І одна з найяскравіших демострацій свободи - це економічна свобода. Америка тут, щоб послати ясний сигнал - президент США попросив нас його передати - Сполучені Штати разом з народом України, вони з нетерпінням чекають на співпрацю з новим президентом і з новим парламентом, щоби побачити світліші дні в майбутньому", - підкреслив Перрі.