У Києві на дитячому майданчику сталася стрілянина, троє поранених

У Києві на проспекті Правди група невідомих чіплялася до чоловіка, який знаходився з донькою на дитячому майданчику, а після цього влаштували з ним бійку

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

На прохання киянина припинити протиправні дії, правопорушники не реагували, для припинення конфлікту чоловік здійснив кілька пострілів з травматичної зброї, йдеться у повідомленні. 

"Чоловік мав при собі травматичний пістолет та здійснив спочатку два попереджувальні постріли в повітря, щоби зупинити зловмисників, а потім був змушений стріляти по нападниках", - зазначив начальник територіального управління поліції Владислав Іщенко.

Зазначається, що внаслідок інциденту поранення отримали двоє правопорушників та сам потерпілий. Їм надали необхідну медичну допомогу.

Поліцейські провели огляд місця події, звідки вилучили стріляні гільзи, патрони та опитали очевидців і свідків, йдеться у повідомленні.

Наголошується, що трьох правопорушників затримали у порядку ст. 208 КПКУ. Ними виявилися місцеві мешканці 1990, 1984 та 1973 років народження. Правоохоронці  розшукують ще одного підозрюваного, який втік з місця події.

Зазначається, що розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) ККУ. Наразі вирішується питання щодо обрання затриманим міри запобіжного заходу. 

Фігурантам загрожує до п’яти років позбавлення волі, йдеться у повідомленні.