Жінка з Івано-Франківщини виграла 1 мільйон у "Лото-Забава"

Галина Кориневич купила щасливий лотерейний білет "Лото-Забава", аби зробити собі подарунок на Міжнародний жіночий день - 8 березня. Радісну звістку про виграш переможниця одразу повідомила своєму чоловікові - Миколі

"Ми не вірили до того, поки не поїхали в Івано-Франківськ й не зареєстрували в центрі лотерейний білет", розповідає Галина.

На що витратити гроші, переможниця вже знає. З чоловіком завжди мріяли про гарну автівку. І ось, нарешті, бажання здійсниться. Планують придбати позашляховик, щоб зручно  їздити з міста в село. 

Окрім виграного мільйону, Галина отримала у подарунок від лотерейного оператора ексклюзивну програму "Два дні з життя мільйонера" від "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.". На гостю з Івано-Франківщини очікувала ціла низка розваг: поїздка Києвом на білосніжному лімузині,  професійна фотосесія, участь у прямому ефірі улюбленої лотереї, а також концерт симфорок від Rockoko, де Галина занурилася в справжнє мистецтво музики. А головною родзинкою стали відвідини зоопарку "12 місяців", де переможниця стала почесною гостею на Дні народження звіринцю. До речі, свято було тематичним та проходило в стилі "Рожева пантера". 

Галина Кориневич на цьому не збирається зупинятися. Впевнена, що успіх має посміхнутися їй ще раз. 
До речі, у той самий день, коли пані Галина завітала до студії за омріяним чеком на 1 мільйон гривень, в Україні з’явився новий, уже 330-й мільйонер "Лото-Забава".