"Мінус пару органів, але величезна любов у серці": Яніна Соколова розповіла, як поборола рак

Українська журналістка Яніна Соколова за 7 місяців поборола онкологію

Відповідний допис вона зробила у Facebook.

"Сім місяців тому я дізналася, що у мене рак. За 7 місяців я його поборола. За цей час я пережила 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапіі, як наслідок, я втратила волосся, брови, вії, у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці", - написала Яніна.

Журналістка розповіла, що за час боротьби з хворобою вона встигла стоврити 30 ефірів "Рандеву з Яніною Соколовою" та "Кіно з Яніною Соколовою", 20 випусків "Вечер с Яниной Соколовой", здобути 2 срібні кнопки Youtube, провести 5 конференцій, випустити 2 телевізійні курси, видати книгу "Шевченко на кожен день", зіграти у театрі і у кіно та спродюсувати фільм про армію "We are soldiers".

Після того, як поборола рак, Яніна вирішила створити мультимедійний проект "Я, Ніна": "проект, який змінить ставлення соціуму до онкохворих та хворих на рак до самих себе".

"Ви не побачите там стомленої приреченості і жалю. Ми зробимо фільм, випустимо книгу і пісню, яка буде гімном любові. Так, саме любові. Бо порятунок від раку – це любов", - додала вона.