Коломойський: п'ю каву з Портновим і обговорюю юридичні питання

Портнов допомагає Коломойському в юридичних питаннях протягом 20 років

Про це Ігор Коломойський заявив в інтерв`ю "Українській правді".

Олігарх заявив, що має нормальні стосунки з Андрієм Портновим, колишнім заступником глави адміністрції Януковича.

"Портнова бачив сьогодні. Каву пили. Обговорювали одне юридичне питання, пов'язане із закордонними процесами. Він мені там допомагає у де-чому. Він так посильнішав в цьому питанні, коли відбивався від 800 грн, від усіх міжнародних санкцій, тож він пройшов серйозний шлях", - зазначив Коломойський.

На думку українського олігарха, сьогодні Портнов - це фахівець №1 в питанні, як відбиватися від необгрунтованих і надуманих звинувачень.

"Ви ж розумієте, що людину звинуватили в тому, що він вкрав свою зарплату в 800 грн", - наголосив бізнесмен.

Коломойський наголосив, що Портнов допомагає йому в юридичних питаннях 20 років. І коли був за кордоном, то теж допомагав.

"Звичайно. Я до нього завжди звертаюся", - додав Коломойський.

На запитання журналіста про справи, у яких зараз допомагає Портнов, відповів: 

"Коли я летів з Женеви до Ізраїлю, то я не з Женеви летів. Я з Женеви полетів до Відня, у мене там було кілька зустрічей. Крім того, ми з ним зустрічалися, обговорювали важливі питання, тому я полетів до Ізраїлю, а він потім ще кілька разів до мене в Ізраїль прилітав".

Коломойський зазначив, що не збирається підтримувати медійним ресурсом Портнова у справах в ДБР, НАБУ, ГПУ на Порошенка і його оточення.

"Я ж не директор телеканала. Якщо те, про що він говорить, буде заслуговувати інформаційного приводу, то журналісти самі будуть показувати", - наголосив він.

Коломойський зазначив, що не засуджує те, що Портнов зараз робить відносно Порошенка.

"Скоріше так, морально я на його боці, дуже підтримую. А в деяких питаннях просто підтримую. Тому, що було кілька ситуацій, в яких Порошенко міг спокійно розпорядитися, щоб Портнова перестали переслідувати. А він продовжував переслідувати. Особисто Порошенко", - зазначив Коломойський.