Потап і Настя Каменських офіційно підтвердили, що одружуються

23 травня продюсер Потап офіційно підтвердив чутки та припущення щодо його весілля із Настею Каменських

Відповідне відео він опублікував у YouTube.

Артист випустив новий трек "Константа", який присвятив Насті Каменських. Кліп у стилі love story вийшов на YouTube-каналі ПТП у знаковий для пари день - день весілля.

"Дуже багато запитують, чому ми так довго все приховували, і тут є відповіді на всі запитання. Це особливий витвір, найчесніша річ, яку я коли-небудь писав. Я не назвав би це піснею, треком, синглом, хоч це і стане частиною нового альбому ПТП. Це мої почуття, частина моєї душі, мого серця. "Константа" - це чесне визнання чоловіка в коханні до своєї жінки. Визнання моїй дівчинці Насті Каменських, яку я кохаю і на якій сьогодні одружуся. Це лірика про найголовніше – про союз наших галактик, про наше кохання", - написав Потап. 

Сингл "Константа" увійде до нового альбому ПТП і вже доступний для скачування на всіх цифрових музичних майданчиках. 

Над треком, крім самого автора, працювали саунд-продюсери Микита Пучков (Nick Niker) і Вадим Лисиця. Кліп зняли режисери Максим Шелковніков і Денис Маноха.

Зазначимо, що сьогодні, 23 травня, Потап поведе свою обраницю Настю під вінець в одному з розкішних заміських ресторанів. Потап та Настя Каменських знайомі вже 13 років. Саме 13 років тому зародився їхній дует "Потап і Настя". 

 

Нагадаємо, що раніше анонімні джерела повідомляли ЗМІ про те, що Настя Каменських та Потап планують весілля 23 травня. Втім артисти таку інформацію не коментували.  Потап на питання про святкування (адже у ЗМІ потрапили навіть запрошення на весілля, - ред.) спробував відбутися жартами. Репер погодився, що 23 травня - знакова для нього дата (нібито через те, що це день народження його друга Юрія Горового). Потап також додав, що 23 травня відзначається Всесвітній день черепахи - тварини, яка символізує мудрість.
 
А от Настя Каменських прокоментувала детальніше ситуацію, хоч і не підтверджувала її. Співачка, яка презентувала ніжний кліп "Обіцяю", казала, що її популярність багато в чому залежить від її таємничості. Заборонений плід - солодкий, тому Настя про своє особисте життя нікому нічого не розповідає. NK пообіцяла, що обов'язково назве ім'я свого коханого, коли буде до цього готова.