У США злочинець пообіцяв здатися поліції, якщо його фото набере 15 тис. "вподобайок"

В американському штаті Коннектикут Хосе Сіммс, який перебуває в розшуку, пообіцяв здатися поліції, якщо його фото з дільниці збере 15 тисяч "вподобайок" у Facebook

Про це повідомляє FOX.

Лейтенант Бретт Джонсон з поліції міста Торрінгтон розповів, що Сіммс зв'язався з ним через соцмережі і запропонував угоду.

"Він хотів 20 тисяч лайків, я - 10 тисяч, в результаті ми дійшли компромісу", - написав Джонсон на сторінці поліції Торрінгтона у фейсбуці.

На момент написання замітки пост у Facebook набрав 26 тисяч "вподобайок". У оновленій версії публікації поліцейські повідомили, що Сіммс поки не здався. "Ми зробимо ще одне оновлення, коли він все-таки здасться. Спасибі всім, хто лайкав пост і відправляв нам інформацію", - повідомив Джонсон.

На 29-річного Сіммса виписано сім ордерів на арешт. Його злочини включають загрози, помилковий виклик 911 щодо небезпеки для життя дитини, неявка в суд і надання помилкових свідчень. До цього його вже кілька разів заарештовували.

Зараз Сіммс імовірно знаходиться в Нью-Йорку. У квітні в своїх соціальних мережах він писав, що втомився від "хованок" з поліцією.