Джуліані розповів про головний меседж Трампа для Зеленського

Адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані розповів про головну ідею невдалої зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським

В інтерв'ю Цензор.НЕТ він заявив, що планував закликати Зеленського продовжити розслідування про корупцію сина віце-президента в уряді Обами Джо Байдена, а також щодо тих, хто розгорнув кампанію проти президента Трампа. 

"Меседж, який президент Трамп хотів би йому (Зеленському — ред.) передати (і який я б передав), звучить так: "Оточувати себе ворогами президента Трампа — не найкраща ідея". Тому що одна справа оточувати себе пристойними людьми з різними політичними поглядами, і зовсім інша — поставити поруч хлопця, який працював адвокатом топ-олігарха, про якого говорять, що він вивів мільярди з вашого банку ", — зазначив Джуліані.

Він наголосив, що для президента України розумним буде вибудувати міцні, гарні та чесні взаємини з США. А для Сполучених Штатів — мати сильні та чесні відносини з Україною.

Раніше особистий адвокат президента США Рудольф Джуліані відмовився від анонсованого візиту в Україну і переговорів з новообраним президентом Володимиром Зеленським.

У інтерв’ю кореспонденту телеканалу "Інтер" він сказав, що обраний президент України Володимир Зеленський перебуває в руках людей, які виступали проти президента США Дональда Трампа.