Ведучий з 1+1 Дубинський вирішив балотуватися в Раду і просить підтримки Зеленського

Журналіст і блогер Олександр Дубинський заявив про наміри балотуватися на позачергових виборах народних депутатів у 94-му одномандатному виборчому окрузі Київської області

Про це Олександр Дубинський написав у Facebook.

Основним конкурентом на цьому окрузі він бачить першого заступника голови фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді VIII скликання Ігоря Кононенка, йдеться у повідомленні.

"Прийняв рішення піти на вибори в парламент по мажоритарному округу. Конкретно - у 94-му, де балотуватиметься подільник Порошенка, лідер фракції БПП у парламенті Ігор Кононенко", - написав Дубинський. 

Він зазначив, що розраховує на підтримку людей, які живуть в містах і селах, що входять до 94-го виборчого округу.

Дубинський звернувся до президента Володимира Зеленського та голови партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова з проханням підтримати його висування, а також закликав колег-журналістів взяти з нього приклад.

"Давайте разом складемо список, і з ним я готовий звернутися за підтримкою до Володимира Зеленського та його партії, щоб не допустити того самого реваншу, і позбавити парламент шахраїв і злодіїв", - написав він.

До одномандатного виборчого округу №94 входять: м.Васильків, м.Обухів та Васильківський, Обухівський райони Київської області.