Ф’юрі погодився на бій з кривдником Джошуа

Британський важковаговик Тайсон Ф’юрі зустрінеться з Ділліаном Вайтом, який перемагав чемпіона світу Ентоні Джошуа на любительському рингу

Про це заявив промоутер Едді Хірн, повідомляє Mirror.

Британці Ф’юрі та Вайт сперечатимуться за титул WBC Diamond та звання обов'язкового претендента на титул чемпіона світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) американця Деонтея Вайлдера.

"Ми вже написали відповідний лист у WBC, в якому повідомляється про відмінну новину, що Тайсон Ф'юрі буде битися з Ділліаном Вайтом", - сказав Хірн.

Бій Ф'юрі-Вайт відбудеться, якщо обидва британця виграють свої найближчі бої. Тайсон 15 червня зустрінеться з німцем Томом Шварцем, а Ділліан 20 липня - з колумбійцем Оскаром Рівасом.

Поєдинок Деонтея Вайлдера з переможцем зустрічі між Тайсоном Ф'юрі та Ділліаном Вайтом, ймовірно, відбудеться наприкінці 2019 року.

Ділліан Вайт відомий завдяки перемозі на любительському рингу над Ентоні Джошуа, який наразі володіє титулами чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). У 2015 році боксери зустрілися серед професіоналів, Джошуа переміг нокаутом.