Один із "стовпів" БПП Грановський залишив партію

Народний депутат Олександр Грановський вийшов з партії БПП і попросив не шукати прихований підтекст у такому рішенні

Про це він написав у Facebook.

"Беручи до уваги прийняте мною рішення про продовження свого самостійного політичного шляху, два дні тому припинив членство в партії "Блок Петра Порошенка". Це рішення, як і всі інші, абсолютно свідоме. Станом на цю хвилину, я не планую ставати частиною нового парламентського списку партії "Європейська Солідарність" або ж користуватися партійною підтримкою цієї сили в якості самовисуванця", - повідомив він.

Грановський також закликав не шукати "складний підтекст" у такому рішенні, тому що його немає.

"Я ціную руку допомоги колег, думку соратників по залу, їх енергію, дружбу, а іноді і сиве волосся (не має відношення до сусіда ліворуч). Переконаний, нам є чим пишатися. З вдячністю ставлюся до всіх без винятку людям, які оточували мене всі ці роки і не сумніваюся, що ми залишимося добрими друзями. Партія отримала ім'я Петра Порошенка, який заслужено увійшов в історію України за прийняті їм сміливі та історичні рішення", - написав він.

"Не вдаючись у нудні подробиці, рішення про продовження самостійного шляху - органічне і чесне. Якщо доля розпорядиться так, що мною будуть прийняті якісь інші нові рішення, негайно проінформую про це громадськість", - наголосив він.