Партія Саакашвілі візьме участь у виборах до Ради

Очолювана екс-президентом Грузії та колишнім головою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі партія "Рух нових сил" братиме участь у парламентських виборах

Про це заявив один із засновників цієї політичної сили, екс-заступник генпрокурора Давід Сакварелідзе. Відповідне інтерв'ю він оприлюднив у Facebook.

"Особливо коли дострокові вибори, ми, як партія, підемо на ці вибори і будемо відстоювати ту філософію і ті проекти, які хочемо втілити у життя. Я думаю, що йому (Саакашвілі, - ред.) треба вже приїжджати, тому що участь у виборах - сьогодні це не просто бажання, це наш обов’язок перед нашими виборцями, які очікують від нас якихось послідовних кроків", - сказав Сакварелідзе.

Він нагадав, що партія "Рух нових сил" не висувала свого кандидата на вибори президенти, але однопартійцям тоді було дозволено підтримувати того, кого вони вважали за потрібне.

"Ми маємо легітимне право на свободу участі у виборах. Не можна забирати у людини життя, громадянство, право на вільне пересування, на політику і так далі", - додав член партії.