Управління Межигір'ям: громадська рада АРМА закликає провести новий конкурс

Громадська рада при Агентстві з розшуку та менеджменту активів закликає провести новий конкурс із призначення компанії з управління резиденцією "Межигір'я"

Про це йдеться у заяві Громадської ради при АРМА у Facebook.

Громадська рада висловила невдоволення тим, що на конкурсі перемогла компанія ТОВ ТОВ "Скомпані", директором якої є екс-помічник нардепа Євгенія Мураєва Олексій Вороненко.

"Громадська рада не задоволена вибором управителя резиденції "Межигір’я", який може бути пов’язаний з екс-регіоналами. Ми розуміємо, що такий критерій як "регіонал" чи "нерегіонал" не може бути застосований до учасників конкурсу. Втім, факти свідчать про те, що ТОВ "Скомпані" не має необхідних досвіду та фінансів для управління таким чутливим активом як "Межигір’я". Крім того, під час засідання тендерного комітету не були оприлюднені конкретні дані, як саме дане підприємство планує налагодити підприємництво на території резиденції, яке б забезпечило сплату податків до бюджету. І при цьому забезпечило підтримку численних діючих соціальних ініціатив таких як Музей корупції, реабілітація ветеранів та літній відпочинок для дітей учасників бойових дій", - йдеться у повідомленні.

Громадська рада закликає провести конкурс і обрати такого управителя, який "зможе підтвердити досвід, фінанси, а також бізнес-план, що врахує соціальні ініціативу активу".