Мосійчук планує балотуватися у Раду як мажоритарник

Нардеп Ігор Мосійчук, який нещодавно вийшов з Радикальної партії, планує балотуватися до Верховної Ради в 94-му одномандатному мажоритарному окрузі

Про це Ігор Мосійчук написав у Facebook.

Нардеп поділився планами щодо створення власної партії після виборів.

"Разом з однодумцями займаємося створенням громадського руху, а після позачергових парламентських виборів плануємо заснувати нову політичну силу. Навмисне не робимо цього, щоб не заважати Радикальній партії Ляшка, ряди якої я недавно залишив, і запобігти звинуваченням у створенні протистояння", - зазначив він. 

За словами Мосійчука, він з однодумцями йтиме шляхом націоналізму 21-го століття, для захисту національних інтересів України: економічних і геополітичних.

"Це те, чого потребує Україна, щоб вижити в сучасному світі, і це те, заради чого ми створимо нову політичну партію", - наголосив нардеп.

Він зазначив, що члени його команди, як і він, балотуватимуться на майбутніх парламенських виборах по мажоритарних округах.

"Олексій Данилов балотуватиметься в 66-му окрузі в Житомирській області, Ігор Лінчевський - у 148-му на моїй рідній Полтавщині. Особисто для себе я також цілком серйозно розглядаю участь у виборах по мажоритарному округу", - написав Мосійчук.

Нардеп зазначив, що зустрічався з делегацією із сумнозвісного 94-го округу, де основним опонентом є права рука Порошенка - Ігор Кононенко.

"Саме цей округ прославився масовим підкупом виборців через державну програму "Турбота" на нещодавніх президентських виборах. Важливо, щоб від 94-го округу пройшов той, хто матиме реальну підтримку людей, і не допустить фальсифікаторів і корупціонерів в парламент", - додав Мосійчук.