Ні метро, ні екскурсій: іспанець купив Kyiv Pass за 25 євро, але не зміг отримати вигод від неї

Іспанський турист поскаржився на форумі путівника Lonely Planet на київську туристичну картку Kyiv Pass, якою не зміг скористатися під час візиту до столиці України

Про це пише hmarochos.

Турист Карлем прибув з Барселони до Києва 24 травня і придбав в аеропорту 48-годинну картку Kyiv Pass, сплативши за неї 25 євро.

За словами Карлеса, картка мала забезпечити доступ до низки музеїв, п’ять поїздок громадським транспортом та поїздку на екскурсійному автобусі.

Втім, турист пише, що його з карткою не пропустили ні в метро, ні до екскурсійного автобусу, ні до Софійського собору. Скрізь йому відоповідали, що адміністрація не уклала договори з КМДА.

Карлес зміг потрапити лише до Музею історії України у Другій світовій війні.

30 травня, Карлес написав новий пост, в якому повідомив, що з ним зв’язалися з Управління туризму КМДА, вибачилися і пояснили, що картку йому продали помилково. Йому також виплатили компенсацію. Натомість Карлес видалив попередній пост на Lonely Planet.

“Карти вже місяць як не повинні були продаватися, бо йде реорганізація проекту. Як виявилось, новий стажер в одній із крамничок “Борисполя” продав стару картку, яка не працює”, – повідомив очільник Управління туризму КМДА Антон Тараненко.

Він також зазначив, що Kyiv Pass є комерційним проектом, в якому місто виступає лише як інформаційний партнер.