Фани визначилися, чи бачать футболіста збірної України в основі "Селтіка"

Уболівальники "Селтіка" визначилися, чи бачать у стартовому складі команди на новий сезон півзахисника збірної України Мар'яна Шведа

Опитування провів фанатський портал Read Celtic.

Ресурс провів опитування щодо вибору 2-х щасливчиків 7 вінгерів "Селтік"а, на яких повинен зробити ставку новий тренер команди Ніл Леннон у наступному сезоні. Їм пропонували обрати фаворитів у кількох парах. Головним фаворитом серед вболівальників чемпіонів Шотландії став Джеймс Форрест, який набрав 87% підтримки від всіх дуелей. Форрест став гравцем року в шотландському чемпіонаті, оформивши у всіх турнірах 18 голів і 20 асистів за 56 матчів сезону. А ось друге місце зі значним відривом від усіх інших посів саме вихованець "Карпат". Швед, який ще не зіграв жодного матчу за "Селтік", отримав вражаючий кредит довіри від фанатів - 64%.

"Українець виглядає дуже захопливим талантом з того, що ми бачили у нарізках відео його матчів на батьківщині. Удар при ньому, обожнює забивати (14 голів за останній сезон). Не важливо, грає він ліворуч, чи праворуч - здатен закрити обидві позиції. Чудовий результат Мар'яна з його 64%", - відзначає сайт вболівальників.

Головним конкурентом 21-річного українця є саме Форрест, улюблена позиція якого також праворуч в атаці. А є ще ж орендований в "Манчестер Сіті" австралійський талант Арзані.