"Конституція та закони у резервації не передбачені". Над окупованим Луганськом розкидали 10 тис. листівок

Збройні Сили України провели успішну спеціальну інформаційну операцію на окупованих територіях Донбасу. 29 травня над містами Луганськ і Слов'яносербськ, а 31 травня над селищем Безіменне, безпілотники ВСУ скинули 10 тис. листівок

Про це у Facebook розповів нардеп від "Народного фронту", координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Листівки були поширені з метою доведення жителям тимчасово окупованих територій (ТОТ) інформації про причетність підконтрольного Кремлю керівництва "ДНР" і "ЛНР" до важкої соціально-економічної ситуації на тимчасово окупованих територіях, а також необхідності возз'єднання з Україною", - наголосив він.

Незважаючи на роботу станцій радіоелектронної боротьби (РЕБ) окупантів, команда українських силовиків успішно здійснила польоти над непідконтрольними територіями Донбасу.

"Інформаційна операція спровокувала мобілізацію окупантів для вилучення даних матеріалів у населення. За нашими даними, окупаційні адміністрації та підконтрольні окупантам ЗМІ дуже болісно відреагували на дану спецоперацію", - додав Тимчук.

Як видно з наведених ним світлин, деякі з листівок називалися "Життя "по поняттям" - не життя", "Конституція та закони у резервації не передбачені" тощо.