Завершились зйомки першого сезону "Відьмака"

Зйомки серіалу від Netflix за мотивами однойменної серії книг Анджея Сапковського та відеоігор добігли кінця

Про це повідомив у своєму Instagram виконавець головної ролі – Геральта – актор Генрі Кавілл.

Актор оприлюднив у своєму акаунті фото, додавши, що це була неймовірна пригода.

"Акторський склад і знімальна група трудилися не покладаючи рук. Я дуже пишаюся вами. Говорячи про команду: Джекі, Айбл і Леа — всі неперевершені професіонали, які працювали цілодобово, щоб втілити "Відьмака" в життя, вони не переставали постійно поліпшувати образ Геральта. Дякую за те, що зробили цю подорож вдалою. Всі ці підйоми о третій години ночі були того варті", - написав Кавілл.

"Відьмак" – майбутній фентезі-серіал за мотивами книг Анджея Сапковського, який знімає Netflix. Головну роль відьмака Геральта в ньому грає американський актор Генрі Кавілл. На роль відьмачки Цирі автори затвердили юну британку Фрею Алан, а образ чарівниці Єнніфер втілить британська актриса Аня Чалотра. 

Постановкою боїв для першого сезону займається словацький каскадер Володимир Фурдік, найбільш відомий за роллю Короля ночі в останніх сезонах "Гри престолів". Частину сцен для шоу вже відзняли в Угорщині та на Канарських островах. 

Найбільшої популярності книгам Сапковського принесла серія ігор "Відьмак" від CD Projekt RED.

Точної дати виходу серіалу "Відьмак" поки немає, але відомо, що прем'єра серіалу відбудеться в четвертому кварталі цього року.