Окупанти обстріляли Об'єднані сили із заборонених мінометів, проте втратили бойовика

У неділю, 2 червня, російські найманці на Донбасі 5 разів обстріляли позиції української армії, в тому числі тричі - із заборонених Мінськими домовленостями 82-мм мінометів

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" загарбники обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу Мар'їнки з мінометів калібру 82 мм та гранатометів різних систем, неподалік населеного пункту Піски - з 82-мм мінометів, біля Гнутового - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" терористи обстріляли українські позиції неподалік Новгородського з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Майорська - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил унаслідок ворожих обстрілів не зафіксовано. Об'єднані сили відповіли бойовикам на кожний обстріл. За даними розвідки, 2 червня окупанти втратили загиблим одного бойовика.

Від початку доби 3 червня станом на 7:00 російські найманці один раз обстріляли позиції поблизу Кам'янки в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід"з протитанкових ракетних комплексів, станкових протитанкових гранатометів і зенітних установок ЗУ-23-2. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил унаслідок цього обстрілу немає. На кожний обстріл противника українські підрозділи дали відповідь ворогу.