Лунін відреагував на рішення Шевченка забрати його з чвертьфіналу ЧС-2019

Голкіпер Андрій Лунін відреагував на рішення тренера національної команди Андрія Шевченка забрати його з молодіжної збірної, яка зіграє у чвертьфіналі чемпіонату світу U-20

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

За словами Андрія Луніна, він не засмучений рішенням головного тренера збірної України Андрій Шевченка забрати його з молодіжної команди, яка 7 червня зіграє у чвертьфіналі чемпіонату світу U-20 проти Колумбії.

"Жодного смутку немає. Як можна в національну збірну приїжджати у поганому настрої. Це неможливо. Якщо на мене розраховують в національній збірній, то це велика честь, і немає ніяких питань", - сказав Лунін.

За словами українського голкіпера, перед молодіжною збірною ніхто не ставить завдання виграти чемпіонат світу, а команда рухається на турнірі крок за кроком.

"Я не хочу прогнозувати, але збірній U-20 під силу вигравати в кожному матчі. Там ніхто не ставить захмарних завдань, стати чемпіонами світу. Потрібно рухатися від гри до гри, поки це виходило. Оцінюю шанси з колумбійцями 50 на 50", - сказав Лунін.

Національна збірна України зіграє два відбіркових матчі Євро-2020 у Львові - 7 червня з Сербією, а 10 червня - з Люксембургом.