Усик розраховує на бій з переможцем реваншу Джошуа - Руїс

Український боксер Олександр Усик розраховує на бій з переможцем матчу-реваншу між британцем Ентоні Джошуа та американцем Енді Руїсом

Про це заявив промоутер українця Олександр Красюк, повідомляє segodnay.ua.

"Хто б не переміг в матчі-реванші між Джошуа і Руїсом, навіть якщо це буде американець, він буде змушений провести обов'язковий захист поясу WBO. Ми розраховуємо, що цим претендентом буде Олександр Усик", - сказав Олександр Красюк.

На думку промоутера, у реванші фаворитом знову буде британець, але за умови, якщо він оговтається від поразки психологічно.

"Що сталося з Джошуа? Очевидно одне: якщо бій програно, то при підготовці і в самому бою були допущені якісь помилки. Він не використовував свої переваги. Якщо британець зможе оговтатися від психологічної травми, то в матчі-реванші, який, як я думаю, відбудеться наприкінці цього року, він однозначно буде фаворитом", - сказав Красюк.

Енді Руїс є чемпіоном світу у надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Усик стане офіційним претендентом на титул WBO одразу після переходу у хевівейт, оскільки є чемпіоном світу WBO у першій важкій вазі (до 90,7 кг).