Американка збирається "наростити" собі треті груди. Навіщо

Американка, яка багато років проходила з муляжем третіх грудей, зважилася на операцію по встановленню постійного імпланта

Про це повідомляє британське видання Daily Star.

25-річна Жасмін Трідевіл (Jasmine TriDevil), чиє справжнє ім'я - Аліша Есслер (Alisha Hessler), привернула увагу громадськості ще в 2014 році, коли заявила, що зробила пластичну операцію і тепер у неї троє грудей. Багато пластичних хірургів зійшлися на думці, що це неможливо. Тоді німецький журналіст вирішив перевірити це - він використовував тепловізор, який показав відсутність будь-яких теплових тканин - і викрив її в носінні спеціального муляжу.

Трідевіл придбала популярність через нестандартну зовнішність. Вона розповіла, що ніколи не сприймала свої несправжні треті груди всерйоз, але їй подобається, що це привертає увагу чоловіків. Американка планує зробити операцію і вже знайшла хірурга у Флориді.

Процедура обійдеться їй в $50 тисяч за умови, що Жасмін надасть довідку про своє психічне здоров'я. Зараз вона просить своїх фанатів підтримати її, щоб зібрати необхідні кошти на пластику. Трідевіл пояснила, що лікар поступово розширюватиме кісткову тканину її грудної клітки, щоб вставити імплант.