Позбавитися "друзів Порошенка і корупціонерів". Саакашвілі відповів на пропозицію Кличка

Саакашвіли висунув умови щодо об`єднання з партією Кличка: УДАР має позбавитися "друзів Порошенка і корупціонерів"

Про це екс-губернатор Одещини Міхаїл Саакашвілі заявив у Facebook.

У партії "Рух нових сил" є проблеми з перереєстрацією у Мін`юсті, тож це заважає йти на парламентські вибори, зазначив він.

"У відповідь на моє звернення до партій, Віталій Кличко простягнув руку допомоги і зробив гідну пропозицію. Але я все буду робити виключно відкрито, і тільки дізнавшись вашу думку", - написав він

Саакашвілі назвав Кличка своїм давнім другом і гідною людиною.

"Було багато випадків, коли він не підтримав Порошенка і не пішов проти нас, коли були вуличні протести. Коли мене позбавили громадянства, він був проти цього, коли мене викинули з країни, він єдиний з можновладців, хто мав чітку позицію з цього приводу", - наголосив він.

На думку Саакашвілі, з усіх мерів Києва - Кличко є найкращим та найефективнішим.

"Але якщо мені йти в УДАР, то партію треба змінювати фундаментально, там є купа людей, які до останнього були з Порошенком. Тож якщо йди разом, то треба позбавитися усіх цих людей", - наголосив Саакашвілі.

Також екс-президент Грузії наголосив, що партії УДАР треба відмежуватися від людей, по`язаних з корупцією. 

"Це принципова умова для об`єднання з партією Кличка", - зазначив екс-очільник Одещини.

Саакашвілі зазначив, що якщо не піде на вибори з УДАРом, то є ризик, що його "Рух нових сил" може залишитися поза виборами.

"Але я розумію, що президенту Зеленському треба допомагати у парламенті, кадрами, приймати участь у процесі", - наголосив він.

Саакашвілі звернувся до своїх підписників за порадою: який зробити вибір? Він пообіцяв вислухати всі думки, і відкинувши всі ризики, зробити виважений вибір.