В АП звинуватили деяких працівників МЗС у "диверсії" на користь Порошенка

Заступник глави Адміністрації Президента з питань інформаційної політики Кирило Тимошенко ініціював службове розслідування щодо ідентичності певних фрагментів виступу президента Володимира Зеленського та виступу Петра Порошенка на з‘їзді партії "Європейська солідарність"

Про це повідомляє прес-служба президента України.

"Попередньо встановлено, що працівники МЗС, які готували тези для брифінгу Зеленського, паралельно продовжували працювати на Порошенка. При цьому зміст і порядок денний переговорів Зеленського з очільниками ЄС та НАТО формувався окремо працівниками Адміністрації президента. Тому представники попередньої влади не мали впливу на питання, які президент Зеленський обговорював із європейськими партнерами та друзями України", - йдеться у повідомленні.

Як заявили у АП, у разі підтвердження приватної співпраці державних службовців МЗС із Порошенком будуть зроблені жорсткі управлінські, дисциплінарні та кадрові висновки.

"Розцінюємо це як диверсію з боку окремих працівників Міністерства закордонних справ та свідому провокацію з боку команди Петра Порошенка", - заявили в АП.