"Як підліток на концерті": Британія кепкує з посла США, який фільмував промову королеви з-за її спини

Дії дипломата Вуді Джонсона почали висміювати у соцмережах через те, що він знімав на смартфон промову королеви Єлизавети ІІ з нагоди 75-ї річниці висадки військ у Нормандії

Про це повідомляє "Європейська правда".

Американський посол Вуді Джонсон  увімкнув камеру на своєму телефоні та знімав королеву зі спини протягом кількох секунд. Незабаром чеський дипломат Лібор Сечка подивився на Джонсона і зробив те ж саме.

"Просто неймовірно, що високопоставлені особи, в тому числі американський посол у Великій Британії Вуді Джонсон, вважають прийнятним знімати королеву, коли Її Величність виголошує промову про "героїзм, мужність і жертву тих, хто загинув" під час висадки військ у Нормандії", - прокоментував редактор видання Daily Mirror.

"Зачекайте секунду?! Це посол США сидить за королевою і знімає її промову, як підліток на концерті? Трамп дійсно оточує себе людьми, якім абсолютно бракує класу", - написав редактор видання Daily Telegraph.

Інші користувачі соцмереж також критикували переважно Джонсона, адже більшість не знали, хто такий Сечка, та називали його "той інший".