На узбережжя Канади викинуло дивну істоту з "зубастим" хвостом і головою крокодила

Житель Канади виявив на узбережжі дивну істоту з головою крокодила і "зубастим" хвостом

Про це повідомляє видання The Mirror.

43-річний Ніл Ейр (Neil Eyre) з міста Сіднея, провінція Британська Колумбія, натрапив на останки дивної істоти, коли гуляв по узбережжю. "Як захоплений рибалка я добре знаю, хто водиться в океані. Але ця тварина вразила мене ", - розповів Ніл.

Канадець спочатку подумав, що перед ним дельфін або кит, але хвіст з гострими наростами, схожими на зуби, змусив його змінити думку: "Голова була як у крокодила - ромбовидна і з величезною пащею".

Наступного дня він привів наречену до того місця, де виявив істоту, вона його сфотографувала і виклала знімок в соцмережі.

Місцеві жителі припустили, що це легендарне морське чудовисько Кадборозавр, яке нібито водиться біля узбережжя Північної Америки. Однак представник місцевого океанаріуму висунув гіпотезу, що Ейр знайшов труп великого каліфорнійського ската. Ейр зазначив, що його знайома біолог сказала, що не чула, щоб скатів виносило на берег.

Студент із Університету Вікторії Брайан Тіммер (Brian Timmer) заявив, що майже впевнений, що це скат. Він пояснив, що рибалки нерідко відрізають крила у скатів і видають їх за гребінці, а тіло залишають у воді. Ці останки, вважає Тіммер, і знайшов Ейр.