43 дні до виборів: сьогодні проведуть з'їзди партії Вакарчука, Садового та Смешка

Політичні партії "Голос", "Самопоміч" та "Сила і честь" у суботу, 8 червня 2019 року, проведуть у Києві свої передвиборчі з'їзди

Про це передає Еспресо.TV.

Партія "Голос" на столичній Старокиївській горі затвердить програму партії, список кандидатів у народні депутати України по багатомандатному виборчому округу, а також ухвалить рішення про те, кого з кандидатів "Голос" підтримає у мажоритарних округах.

"Захід розпочнеться о 18:30 у холі Національного музею історії України. Робоча частина з'їзду транслюватиметься на екран у прес-зоні. Одразу після цього - о 19:30 - відбудеться прес-брифінг лідера партії Святослава Вакарчука та інших кандидатів у депутати від "Голосу", - зазначається в анонсі, розповсюдженому партійною прес-службою.

Після робочої частини - "драйв та рок-н-рол на Старокиївській горі".

З'їзд "Самопомочі", інформацію щодо проведення якого наводить Інтерфакс-Україна, теж пройде сьогодні, 8 червня, у Києві. На ньому буде представлено повний список тих, хто йтиме до парламенту, позаяк перша п'ятірка вже оголошувалася.

Своєю чергою партія одного з творців української військової розвідки ГУР та екс-голови Служби безпеки України Ігоря Смешка "Сила і честь" розпочне свій з'їзд 8 червня об 11:00 у Торговельно-промисловій палаті України (вулиця Велика Житомирська 33), пише Українська правда.

Довідка

Позачергові вибори народних депутатів Верховної Ради України мають відбутися 21 липня 2019 року.