"Поле вбите, там лисиці живуть". Екс-футболіст "Шахтаря", який лишився в окупованому Донецьку, описав стан "Донбас-Арени"

В окупованому російсько-терористичними силами Донецьку на "Донбас-Арені" оселилися чотири лисиці

Про це в інтерв'ю російському спортивному виданню "Матч", заявив колишній футболіст донецького ФК "Шахтар" Олексій Бахарєв, який в даний час проживає в Донецьку. Він розповів про реалії життя в ОРДЛО і про свою роботу на непідконтрольною території, передає видання Інформатор з Луганщини.

Після початку бойових дій ФК "Шахтар" евакуював із зони АТО усю свою структури, включно з футбольною академією, але залишив в Донецьку невелику футбольну школу. У цій школі Бахарєв продовжує працювати дитячим тренером.

За словами екс-футболіста, колишня інфраструктура ФК "Шахтар" - стадіон "Донбас Арена" і спортивна база на Кірша - тепер занедбані й знаходиться в поганому стані.

"Поле вбите, там лисиці живуть. Нори риють, на сонечку гріються. Чотири штуки. Ніяк вивести їх не можуть. А може, не намагаються", - описав Бахарєв стан "Донбас-Арени".

Ще гірше йдуть справи на колишній спортивній базі "Шахтаря".

" ...Закрита, користуватися нею не можна. Проїжджав якось повз - жах, що коїться. Ліс, зарості, нікому нічого не треба", - розповів Бахарєв.

Він також зазначив, що йому все одно, до якої країни буде в майбутньому належатиме ОРДЛО, головне, мовляв, аби ситуація налагодилася і припинився конфлікт.

"Вже нехай куди-небудь би хитнулася наша донецька ситуація. У будь-яку сторону, по барабану. Може, зі зміною української влади щось покращиться. Щоб хоч якась стабільність почалася б! Щоб без лисиць на стадіонах, - висловив свої сподівання Бахарєв.