42 дні до виборів. Сьогодні пройдуть з'їзди "Європейської солідарності", "Слуги народу" та "Опозиційного блоку"

У неділю, 9 червня 2019 року, в українській столиці заплановано проведення передвиборчих з'їздів політичних партій "Європейська солідарність" Петра Порошенка, "Слуга народу" Володимира Зеленського та "Опозиційний блок - Партія миру", на чолі з колишніми впливовими регіоналами. При цьому до "Опоблоку" планують приєднатися ще кілька подібних проектів

Представники "Європейської солідарності", зокрема, зустрінуться у своєму "прозорому офісі", що на вулиці Лаврській, 16 у Києві, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу партії.

Початок роботи з’їзду - 10.30.

"Слуги народ" зберуться о 12:00 у Ботанічному саду імени Миколи Гришка над Дніпром.

Окрім того, за інформацією від одеської газети Думская.net, "Опозиційний блок" і ті, хто вирішив з ним цього разу йти на вибори, начебто зустрінуться сьогодні у Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті, тоді як спершу вони мали провести з'їзд в Одеси, однак відмовилися від такої думки після погроз з боку "Національного корпусу". Мова, власне, про "Опозиційний блок - Партію миру", а також про "Відродження", "Наші" та формації "Довіряй справам", утвореної за участі міських голів Харкова й Одеси Геннадія Кернеса та Геннадія Труханова.

У п'ятницю, 7 червня, названі структури уклали меморандум про співпрацю на Пішохідному мості у Києві.

Планується, що названі політсили представлять свої партійні списки й назвуть кандидатів-мажоритарників.

Виключення становить партія "Слуга народу", де ще остаточно не визначилися з мажоритарними округами.