Ф’юрі назвав несподівану причину поразки Джошуа

Британський важковаговик Тайсон Ф’юрі назвав головною проблемою екс-чемпіона світу Ентоні Джошуа, психологічну неврівноваженість

Про це повідомляє The Telegraph.

Ф'юрі вкотре розкритикував колишнього чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародної боксерської федерації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації) Ентоні Джошуа, який 1 червня сенсаційно поступився Енді Руїсу зі США.

"Я бачив, що Джошуа слабкий в психологічному плані. Мені здавалося, що він хотів бути де завгодно, але не на рингу. Так, він пропустив удар, таке може статися з будь-ким. В цьому немає нічого страшного. У сьомому раунді він впав, тому що хотів цього. Удари не були настільки сильними. Він ніби навмисне падав. Це явна ознака того, що боксер не хоче стояти і битися. Йому потрібен тренер з психології", - сказав Ф’юрі.

Також Тайсон Ф’юрі порадив співвітчизнику гнати з команди зайвих людей.

"Джошуа варто позбутися від усіх, хто його постійно цілує в дупу. У цьому бізнесі немає місця для таких людей. Як сказав його батько, Ентоні потрібно бути розумнішим і слухати людей, які про нього піклуються. Не варто слухати халявщиків, що сіли йому на хвіст", - сказав Ф'юрі.