У Києві сталася ДТП за участі 4 автомобілів, є постраждалі

У середу, 12 червня, у Дніпровському районі Києва сталася масштабна ДТП

Про це повідомляють "Вартові Еспресо".

Аварія трапилася на бульварі Перова. Автомобілі стояли за 100 м до світлофора у черзі - їхні водії чекали на зелений сигнал. У цей час на великій швидкості у зад автомобіля ВАЗ-2170 (LADA Priora) врізався Hyundai Sonata. Від удару ВАЗ відкинуло вперед на новеньку Mazda 6, яка, своєю чергою, підштовхнула Daewoo Lanos.

Після зіткнення Hyundai змінив напрям руху вліво і зупинився в огорожі, що розділяє зустрічні смуги: якби не відбійник, автомобіль вилетів би на зустрічну.

Найбільше внаслідок ДТП постраждав ВАЗ-2170 - Hyundai розтрощив задню частину машини. У результаті зіткнення серйозних травм зазнала жінка 1931 р. н., яка сиділа на передньому пасажирському сидінні ВАЗу - її госпіталізували з численними переламами. Її доньку, яка перебувала на задньому сидінні ВАЗу, також забрали до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, забоями і травмою хребта.

Решті постраждалих в аварії надали допомогу на місці. Чому водій Hyundai не побачив автомобілі попереду, наразі незрозуміло. На місці події працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.