У позивачки до SkyUp понад 30 правопорушень, пов'язаних з алкоголем, - Омелян

Міністр інфраструктури Володимир Омелян прокоментував рішення Баришівського районного суду про тимчасове призупинення ліцензії українському лоукостеру SkyUp

Про це він написав у Facebook.

Омелян зазначає, що районний суд немає жодної компетенції ухвалювати такі рішення, тим більше в забезпечувальній частині: це є прерогативою виключно адміністративного суду.

За словами міністра, СБУ чи НАБУ могли б вмить з’ясувати, як може позивач, яка має більше 30 адмінправопорушень, значна частина яких пов’язана з алкоголем, отримати таке рішення і хто їй у цьому допомагав. 

"Поки я Міністр інфраструктури - SkyUp буде літати і компанії нічого не загрожує. Всі пасажири можуть бути певні, що це стабільна авіакомпанія, яка надає якісні і дешеві послуги і жодні політичні "рішення" рейдерів не вплинуть на її роботу і розвиток", - наголосив Омелян.

Нагадаємо, суд призупинив ліцензію першого українського лоукостера SkyUp. 

Водночас, авіакомпанія SkyUp Airlines у прес-релізі повідомила, що працює у звичайному режимі, всі рейси виконуються за розкладом. Вони також повідомили, що позивачка навіть ніколи не була клієнтом їхньої авіакомпанії.