Княжицький: люди, які є політичними конкурентами, але патріотами України, мають захистити українські цінності

Особливо в умовах виборчого процесу, люди, що є конкурентами, але вболівають за Україну, мають говорити про майбутнє держави

Про це в пятницю, 14 червня, сказав ініціатор ІІ Міжнародного Форуму Центральної та Східної Європи "Via Carpatia 2019" Микола Княжицький під час дискусійної панелі в рамках конференції "Коло Вінценза", передає Еспресо.TV.

"У нашій конференції беруть участь представники різних демократичних сил та поглядів. Це важлива зустріч, особливо в умовах  виборчого процесу. Люди, що є конкурентами, але вболівають за Україну, мають говорити про майбутнє держави та цінності, які не можна втратити. Попри виклики, ми змогли захистити українську культуру, кінематографію, мову. Ми змогли за ці п’ять років зробити те, чого не було зроблено за часи незалежності України", - сказав він.

Княжицький проанонсував участь у конференції п’ятого президента України Петра Порошенка та лідера партії "Голос" Святослава Вакарчука. 

Нагадаємо, Міжнародний Форум Центральної та Східної Європи  "VIA CARPATIA" -  відбувається просто неба серед карпатських гір у прикарпатській Верховині. В рамках Форуму традиційно проходить низка культурно-мистецьких заходів та науково-практична конференція "Коло Вінценза". Захід триватиме з 14 по 16 червня.