Княжицький: Вірус ненависті, який нам насаджує агресор, ми можемо вилікувати лише любов'ю, терпимістю та вмінням чути один одного

Про це сказав ініціатор Міжнародного Форуму Центральної та Східної Європи "VIA CARPATIA" Микола Княжицький під час брифінгу в кулуарах форуму

Пише Еспресо.TV.

"В час кризи довіри, сьогодні представники української культури та політики тут, серед карпатських гір, в центрі Європи, говорять про майбутнє України", - сказав він. 

В науково-практичній конференції "Коло Вінценза", яка проходить в рамках Міжнародного Форуму Центральної та Східної Європи  "VIA CARPATIA 2019", беруть участь українські та європейські політики та інтелектуали: Голова ВРУ Андрій Парубій, Голова УКФ Марина Порошенко, державний секретар МІП Артем Біденко, віце-ректор УКУ, лауреат минулорічної премії Вінценза Мирослав Маринович, екс-заступник глави МЗС Польщі Павел Коваль, член Європарламенту, літовський політик Петрас Аустревичус, Надзвичайний і Повноважний Посол літовської Республіки в Україні Марюс Януконіс, публіцисти Віталій Портніков та Вахтанг Кіпіані, літератори Іван Малкович, Юрій Андрухович, Сергій Жадан та інші.

Також очікується на візит пятого президента України Петра Порошенка та лідера партії "Голос" Святослава Вакарчука.

Нагадаємо, 14 червня в смт. Верховина в Івано-Франківській області розпочався ІІ Міжнародний  Форум Центральної та Східної Європи  "VIA CARPATIA 2019". 

В рамках Форуму традиційно проходить низка культурно-мистецьких заходів та науково-практична конференція "Коло Вінценза".