Культура - це той інструмент, який вчить відрізняти ворога від друга, брехню від чесних проукраїнських справ, - Марина Порошенко на VIA Carpatia 2019

Про це в пятницю, 14 червня, сказала голова Українського культурного фонду Марина Порошенко журналістам "Еспресо" в кулуарах форуму "VIA Carpatia 2019"

Про це пише Еспресо.TV.

"Я впевнена, що Форум "VIA Carpatia 2019"  стане однією з найбільш видатних цьогорічних культурних подій в житті України. Тут відбувається діалог між Центральною та Східною Європою, піднімаються важливі культурні та соціально-економічні питання. Такі заходи важливі в контексті просування та промоції  України в Європі", - сказала вона. 

Марина Порошенко зазначила: головний вектор розвитку України - інтеграція до ЄС та НАТО.  

"Тут, на Форумі, зібралися представники міжнародної спільноти, які підтримують реформи, які були закладені в нашій державі за ці пять років. І я впевнена, що обєднавши зусилля, ми зможемо продовжувати цей рух і надалі", - додала Голова УКФ.

Нагадаємо, у Верховині на Прикарпатті триває міжнародна науково-практична конференція "Коло Вінценза" за участю політиків,  дипломатів та культурних діячів. Конференція проходить в рамках ІІ Міжнародного Форуму Центральної та Східної Європи "VIA CARPATIA 2019".