УДАР і "Громадянська позиція". У Вакарчука розповіли, з ким говорили про об’єднання

У партії Святослава Вакарчука розповіли, з ким велися перемовини щодо об’єднання, і чим вони закінчилися

Про це сказала голова штабу "Голосу" Юлія Клименко в інтерв’ю РБК-Україна.

"Святослав зустрічався із паном Гриценком. Вони багато разів говорили й під час президентських виборів, і під час парламентської кампанії. Щодо погодження кандидатів ми поки не прийшли на даний момент ні до якого рішення", - сказала вона.

За словами Клименко, проблема в тому, що людям потрібно пожертвувати своєю партією заради того, щоби влитися в якийсь новий проект. Люди не завжди готові на це.

На питання, чи велися перемовини між лідером УДАРу Віталієм Кличком і Святославом Вакарчуком, вона відповіла:

"Вони розмовляли. Це було дуже давно. Перемовини були загальні і про жодний предметний похід на парламентські вибори так і не було вирішено. Ми зустрічалися кілька разів, але це нічим не закінчилося. Віталій, як я розумію, тоді шукав собі партнерів. УДАР має регіональні осередки, штаби, у них розгортання набагато швидше відбувається, тому вони знають собі ціну, умовно кажучи".

"Ми не вели перемовини ні зі "Свободою", ні з "Національним корпусом". У нас трохи інші ідеологічні засади. Наша партія центристсько-ліберальна й ми не хотіли би бути так вузько ідеологічно сегментовані, як націоналістичні партії", - наголосила Клименко.