Журналісти виявили ще одного активіста Нацкорпуса, який бив Вадима Макарюка

У Харкові журналісти впізнали ще одного представника "Національного корпусу", який на ТЦ "Барабашово" був серед нападників на оператора служби новин "Вісті" Вадима Макарюка

Про це повідомляє харківське видання "Главное" з посиланням на місцеву журналістку Ольгу Калениченко, передає Depo.Харків.

"Ще один зі списку тих, хто наздоганяв Вадима. Він разом із Козлюком та ще одним Сергієм (з попереднього поста) під крики невідомого "Стій рудий, наздоганяй суку" біжать за оператором. А вже на іншому відео, яке є у слідства, він і ще кілька його друзів наздоганяють ... Нацкорпус. Вірний друг Костянтин Немічев (лідер харківської організації Національної корпусу - ред.). Хто ж це? А ніхто інший як ще один кандидат у депутати! Владислав М'який", - написала в Facebook Калениченко.

"Пропоную зробити його (Владислава М'якого – ред.) знаменитим, але не як депутата, а як людину, яка безпосередньо причетна до спроби вбивства ... Як інакше інтерпретувати, якщо після того, як збили з ніг і вже майже лежаче тіло ще раз б'ють? Як на мене, щоб добити. Дуже прошу репост, він же хотів слави ...", - написала Калениченко.

За відомостями видання, Владислав М'який - відомий активіст "Нацкорпуса" і "Національних дружин". На нещодавніх президентських виборах він був спостерігачем на одній із харківських виборчих дільниць від "Національних дружин". А в фінансовому звіті "Національного корпусу" за минулий рік він числиться одним зі спонсорів партії. Зокрема, 2 лютого він пожертвував "Нацкорпусу" 20 грн, 5 лютого - 3960 грн, 5 березня - ще 20 грн.