15 червня на фронті: ворог вісім разів порушив режим тиші

15 червня на Донбасі російські окупаційні війська здійснили вісім обстрілів українських позицій

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

Від початку доби ворог вісім разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник здійснив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил, з них: в районі населеного пункту Лебединське, з напрямку Ужівка – з ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету; Авдіїівка, з напрямку Спартак – міномети калібру 120 мм та 82 мм; поблизу населеного пункту Новотроїцьке, з напрямку Докучаєвськ – зі стрілецької зброї; Красногорівка, з напрямку Старомихайлівка – великокаліберний кулемет та стрілецька зброя.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник здійснив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил: чотири рази район населеного пункту Станиця Луганська, з напрямку Миколаївка та Червоний Яр – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців немає. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються.