На Одещині продовжують шукати 11-річну дівчинку. Залучено сотні нацгвардійців і добровольців, а також авіацію

В Іванівському районі Одеської області триває спецоперація з розшуку неповнолітньої Дарини Лук’яненко

У пошукових заходах беруть участь підняті по тривозі поліцейські з п‘яти найближчих до Іванівки райвідділів поліції, 100 військовослужбовців Національної гвардії України, десятки працівників ДСНС та понад сотні волонтерів, інформує Еспресо.TV з посиланням на Департамент комунікації Національної поліції.

В межах розпочатого за п.2 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини) кримінального провадження проводяться обшуки та подворові обходи.

Силами військовослужбовців НГУ та волонтерів прочісуються поля, посадки, яри та занедбані будівлі. На в’їзді до райцентру працюють пости поліції.

Окрім того, здійснюються пошуки з повітря. До спецоперації були долучені літаки місцевого аероклубу, борти яких оснащені відеокамерами. Вживаються усі можливі заходи по встановленню місцезнаходження дівчинки.

 

За інформацією одеської інтернет-газети Думская.net, до Іванівського району на невеликому літаку "Аеропракт" вилетів відомий льотчик-пілотажник з Одеси Валерій Наливайко.

Зникла - Дарина Сергіївна Лук'яненко 2007 року народження. На вигляд 11-13 років, худорлявої статури, волосся русяве, довге, очі карі, була одягнена у футболку білого кольору з намальованим лелекою, рожеві шорти, чорні сандалі.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про дитину, просять негайно повідомити за телефонами:

(04854) 2-01-34; 798-02-62 або по спецлінії "102".