Тетерук не вірить, що Тимчук застрелився з необережності та припустив причетність РФ

Не можна виключати причетність РФ до загибелі народного депутата Дмитра Тимчука, адже вона неодноразово проводила теракти щодо "ключових гравців опору"

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук у кулуарах Верховної Ради, передає Еспресо.TV

"Востаннє коли я бачився з Дмитром, ми розмовляли про його професійну діяльність в Інформаційному Спротиві, у нього не було депресії. Наголошую: це не може бути самогубство Це людина, яка планомірно працювала над своєю роботою: активно доводив агресію РФ проти України", - розповів Тетерук.

За словами народного депутата, особисто у Тимчука ворогів не було, проте, є "один загальний ворог - РФ".

"Він був ключовим гравцем у захисті інформаційного простору і доводив, що РФ використовує свої спецслужби як регулярні війська в агресії проти України. У нас є ворог - РФ. Росія неодноразово планувала й проводила теракти проти ключових гравців опору України проти РФ. Так само загинули наші військові й журналісти", - додав він.

Нагадаємо, у середу, 19 червня Дмитра Тимчука знайшла дружина мертвим із вогнепальним пораненням.

Довідково:

Дмитро Тимчук - український військовий, політичний журналіст та популярний блогер. Підполковник запасу,  координатор групи "Інформаційний спротив".

Детально висвітлював окупацію Криму Росією, інтервенцію Російської Федерації в Україну загалом, а також сепаратистські виступи та російську диверсійну діяльність в Україні. Народний депутат України 8-го скликання.