Львів - це локомотив України в ЄС, - Микола Княжицький

Депутати від західних областей у парламенті мають не допустити розвороту країни назад, на Схід – таку думку у ток-шоу "Говорить Великий Львів" висловив народний депутат Микола Княжицький - голова Комітету культури і духовності у Верховній Раді України, кандидат у народні депутати по округу №116 м. Львова від партії "Європейська Солідарність"

"Для мене особисто, як для львів’янина, надзвичайно важливо, щоб в парламенті було сильне львівське представництво. Львів - це локомотив України в ЄС, який тягне її в Європу. Тому це буде гарантією від того, що навіть якщо більшість буде в тих людей, які не мають системи поглядів та готові коритися тиску з Заходу чи зі Сходу, які не визнають російсько-українську війну війною – ці люди не зможуть вільно діяти у парламенті, якщо там буде це сильне і досвідчене демократичне львівське представництво", - зазначив народний депутат.

Раніше Микола Княжицький пояснював, чому Львівська область стала єдиною, яка на президентських виборах 2019 року віддала більшість голосів (64,5% за даними ЦВК), за Петра Порошенка. За його словами, Львівщина – це єдиний регіон України, який зумів вилікуватися від постколоніального синдрому.

"Тепер, як у тілі людини, здорові органи мають впливати на решту організму, щоб вилікуватися від затяжної хвороби", - зазначив політик.